Blanes esdevindrà aquest cap de setmana en el punt de referència per a totes aquelles persones que estiguin cercant un vehicle d'ocasió. Ho serà a través de la 3a Fira del Vehicle d'ocasió que arriba per tercer any consecutiu, precedida per l'èxit que ja ha tingut en les dues anteriors edicions, i s'ha consolidat ja com a referència en el territori, entre Girona i Barcelona. En total s'hi exposaran 160 vehicles d'una quinzena de marques diferents.

Els organitzadors consideren que l'emplaçament de la fira, al costat de l'antic pavelló, és el més adient, «no tan sols perquè permet enquibir l'estoc de vehicles que s'hi hauran de situar». L'altra avantatge és que els visitants poden arribar fins a la mateixa fira en cotxe i aparcar-hi gratuïtament al seu voltant, ja que la zona blava que ha estat funcionant a l'esplanada durant l'estiu ho ha deixat de fer durant aquesta segona quinzena de setembre.

Un altre al·licient afegit de cara a tots els visitants de la fira, tant blanencs com de fora de la població, és que els més petits de la casa poden gaudir d'un espai lúdic totalment gratuït. També hi haurà una zona destinada a la pràctica i conducció de karts a càrrec de Karting Club Blanes.