L´Iran ofereix a empreses estrangeres projectes per valor de 25.000 milions

05.10.2015 | 07:30

L'Iran va revelar ahir les seves propostes en infraestructura i ?desenvolupament per als propers anys, uns 121 projectes valorats en més de 25.000 milions d'euros oberts a inversors de tot el món en sectors com a carreteres, aeroports, trens i transport marítim.
Aquests projectes, i les condicions en les quals podran ser desenvolupats, es van donar a conèixer formalment en el Fòrum Iranià de Transports i Desenvolupament Urbà 2015, un esdeveniment que durant els propers dos dies congregarà a més de 800 inversors iranians i més de 150 companyies estrangeres interessades a conèixer els detalls d'aquestes iniciatives.
"Les oportunitats d'inversió que hi ha a l'Iran estan en el sector de ferrocarrils, en l'aeri, en els ports, en les carreteres i autopistes i en el desenvolupament urbà. S'ha donat prioritat a una sèrie de projectes, però hi ha més. El volum és major als 25.000 milions d'euros", va explicar Asqar Fajrie Kashan, viceministre iranià per a Inversions Estrangeres.
Segons va explicar l'alt funcionari, la idea iraniana és "donar diverses facilitats" a les empreses que vulguin participar en aquests projectes, que estaran emparades per una llei de "suport i alè" a la seva presència al país.
Així, va apuntar que els inversors tindran protegit el seu capital al país i facilitats per importar, produir, distribuir o vendre serveis i repatriar els seus guanys.
"A més, depenent dels projectes i de la regió en la qual treballin es podrien obtenir exempcions d'impostos", va afegir.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Economia

Lidl busca alguns socis immobiliaris per créixer al mercat espanyol

La cadena alemanya té la intenció de desenvolupar promocions de nova construcció que...

Gegants del sector de la distribució recluten «community managers»

Gegants del sector de la distribució recluten «community managers»

Allau de sol·licituds a les ofertes de Mercadona i Lidl: busquen professionals que els ajudin a...

Una eina que prediu els atacs d´epilèpsia guanya la Mostra d´Emprenedors

Una eina que prediu els atacs d´epilèpsia guanya la Mostra d´Emprenedors

MJN Neuroserveis crea un dispositiu capaç d'avançar entre uns deu segons i un minut les crisis

Enllaços recomanats: Premis cinema