L'eix comercial del centre de Girona, l'Espai Gironès i el Corte Inglés s'han sumat a la campanya del Black Friday, que dóna sortida a les compres nadalenques.

1. A l'eix comercial del centre de Girona

Demà, dia 27 de novembre, en alguns comerços del centre de Girona trobareu un seguit d'ofertes en les vostres compres.

Les opcions seran moltes, ja que s'han sumat a la campanya uns 80 establiments de diferents sectors: moda íntima, moda de dona, moda d'home, moda infantil, complements, esports, sabateria, articles de festa, llar, cosmètica, perruqueria, llibreria, òptica, joieria, alimentació... Alguns d'ells són Blonda (50% en tots els articles seleccionats), 5 sentits (20% en tot), Esports Parra (30% en tot) o Rituals (20% en tot).

2. A l'Espai Gironès

Els dies 27 i 28 de novembre, a l'Espai Gironès de Salt també es podrà gaudir d'ofertes. El Centre Comercial compta amb marques exclusives i, què millor que poder lluir el vestit que tant desitjaves comprar-te, però que no ho feies per no veure els números rojos?

3. Al Corte Ingés

El Corte Inglés ofereix la possibilitat d'avançar les compres de Nadal durant 4 dies. Per això, gaudirà del Black Friday el 26, 27, 28 i 29 de novembre. Destaquem però, que el diumenge no tots els centres estaran oberts i es podrà comprar online.

En aquest article, us hem presentat tres llocs on poder gaudir de les ofertes de la campanya, però no són els únics. Molts altres comerços gironins també s'han sumat a la iniciativa comercial.