El producte interior brut (PIB) d'Estats Units va augmentar en el tercer trimestre de 2015 a un ritme de 2,1 %, la qual cosa significa una revisió a l'alça enfront de l'1,5 % calculat fa un mes, i impulsat per l'increment dels inventaris de les empreses.

La xifra divulgada pel Departament de Comerç, en el segon dels seus tres càlculs, va coincidir amb l'anticipada pels analistes, encara que és encara menor que la taxa anual del 3,9 % registrada en el trimestre passat. Respecte al tercer trimestre de fa un any, l'economia nord-americana va créixer un 2,2 % en la seva taxa interanual.

L'increment del seu segon càlcul es va deure en gran manera a un alça dels inventaris de les empreses superior al prèviament benvolgut, en passar de 56.800 milions de dòlars a 90.200 milions de dòlars. També és reflex de l'augment de la inversió empresarial no residencial, que inclou equipament, construcció i recerca, i l'estimació de la qual va créixer un 3 % enfront del 2,7 % calculat prèviament. La dada negativa és el descens de la inversió en mineria i energia, com a conseqüència de la caiguda dels preus del petroli i altres matèries primeres, que es va reduir un 7,1 % i manté la seva tendència a la baixa.