H&M ha inaugurat aquesta setmana la seva nova botiga de l´Espai Gironès que s´ha innovat i ampliat fins al 2.500 metres quadrats per tal de satisfer la creixent demanda dels clients. El nou establiment de la marca sueca uneix les dues botigues que estaven ubicades a la planta baixa del Centre Comercial amb les instal·lacions actuals de 1.922 metres quadrats situades a la primera planta. H&M ha apostat per l´Espai Gironès no només per fer una remodelació i ampliació sinó per implantar el seu concepte flagship (botiga de referència), del qual disposen només un nombre reduït dels seus locals a Espanya. El remodelat establiment disposa de més de 500 metres quadrats més i té dues plantes, connectades per una escala interior.

L´Espai Gironès és a punt d´arribar a la plena ocupació dels locals que formen part del centre amb el 97´6 % dels establiments en funcionament.

Aquest fet és degut al procés de renovació i adaptació que està duent a terme l´Espai que aquest any compleix el desè aniversari. L´operació d´H&M s´emmarca en aquest procés com una de les fites més importants.