La companyia, referent en serveis de transport terrestre i logística, ha invertit 3,8 MEUR aquest any per ampliar la seu de Pont de Molins (Alt Empordà). Als 16.500 metres quadrats que va sumar el mes de juliol, ara n'hi ha afegit 12.000 més.

Aquests últims, en un aparcament amb capacitat per a 455 tractores. La multinacional, que té presència a vuit països d'Europa i el nord d'Àfrica, té una plantilla de 500 treballadors i una flota que supera els 600 camions. L'any vinent, Calsina Carré continuarà executant el seu pla d'inversions ampliant les oficines centrals de l'empresa.

Creat el 1971, el grup Calsina Carré està immers en un pla estratègic de creixement internacional. La multinacional catalana, referent en serveis de transport terrestre i logística, s'ha obert aquest any a Alemanya i ja suma fins a vuit països al seu portafoli. La majoria d'ells a Europa, però també al nord d'Àfrica. A banda de l'estat espanyol, també té presència a França, Holanda, Romania, Turquia, el Marroc i Tunísia.

Precisament, amb l'objectiu d'enfortir la seva presència exterior, Calsina Carré ha invertit aquest any fins a 3,8 MEUR per ampliar la seva seu central de Pont de Molins. El mes de juliol va sumar 16.500 metres d'instal·lacions (entre d'altres, amb un nou magatzem) que van suposar una inversió de 2,5 MEUR. Ara, a aquests la companyia n'hi ha afegit 1,3 més, que li han permès condicionar un nou aparcament de 12.000 metres quadrats.

Expansió internacional

El nou pàrquing té capacitat per a més de 455 tractores, cosa que permetrà a Calsina Carré optimitzar la seva operativitat logística diària. "Aquesta millora és fonamental per reforçar el nostre servei de transport cap als nostres principals mercats europeus i continuar així amb el nostre procés estratègic d'expansió internacional", concreta la directora general, Margarita Pagès.

Unes inversions, les d'aquest 2015, que tindran continuïtat durant l'any vinent. I és que aleshores, la multinacional catalana preveu ampliar tota la seva zona d'oficines. Actualment, el grup Calsina Carré compta amb una plantilla de gairebé 500 treballadors i una flota de 620 camions. La companyia gironina, que ha diversificat l'oferta en els darrers anys fins a convertir-se en un operador integral, té una capacitat logística que supera els 55.000 metres quadrats.