En la relació de deutors amb Hisenda difosa ahir hi figuren personalitats de l'esport com el pilot Dani Pedrosa (7,8 milions), l'exfutbolista del Saragossa i del Barcelona Gabi Milito (1,8 milions) o l'expresident del Reial Madrid Lorenzo Sanz (1,3 milions). Però també hi ha personatges com l'exbanquer Mario Conde (9,9 milions) i el seu soci a Banesto Jacques Hachuel (2,6 milions), l'escriptor César Vidal (2,4 milions), l'empresari Arturo Fernández (19,5 milions), els nebots del fundador d'El Corte Inglés Carlota, Carlos i Javier Areces Galán (3,1 milions), l'exjutge condemnat per corrupció Luis Pascual Estivill (5,4 milions) o l'advocat Emilio Rodríguez Menéndez (3,6 milions).

L'Organización Impulsora de Discapacitados (OID) deu 86 milions d'euros a Hisenda, segons la relació de morosos a 31 de juliol de 2015 de l'Agència Tributària, publicada ahir. Fa poc més d'un any, el Ministeri d'Hisenda va sancionar aquesta entitat amb 25 milions d'euros fa un any per activitats il·lícites de joc.

Una altra entitat suposadament amb finalitats benèfiques, la Asociación Recreativa Benéficia Apadrinar Niños del Tercer Mundo té un deute pendent a dia d'avui d'un milió d'euros.

L'antiga editora del diari Avui, Premsa Catalana SA, ja extingida figura en el llista de morosos d'Hisenda amb un deute de 14,7 milions d'euros. La companyia va fer fallida el 2004 amb un deute de 47 milions d'euros. No és l'única editora de premsa catalana que figura a la llista: També hi ha Gestió 1 Edició de Mitjans SL, que editava Dossier Econòmic, un setmanari que es distribuia encartat en el diari El Punt, que té un deute d'1,2 milions d'euros.