Campanya de Catalunya Caixa per captar noves nòmines

L'entitat ofereix la devolució de fins al 50%
del rebut de telefonia a través de la Banca Km0

18.01.2016 | 07:04

Seguint la línia de les iniciatives de Banca de Km.0, entesa com una banca de proximitat compromesa a oferir solucions a les necessitats reals dels clients en el seu dia a dia, i tenint en compte l'impacte i recurrència del rebut de telefonia en el pressupost familiar, CatalunyaCaixa acaba de llançar la promoció "Devolució del 50% del rebut de telefonia".
Aquesta nova iniciativa, vigent fins al proper 29 de febrer, ofereix als clients que domiciliïn una nova nòmina o pensió la devolució en efectiu del 50% de la despesa en el rebut del telèfon d'ús particular, amb un màxim de 75 euros, o la devolució en efectiu del 20%, amb un màxim de 30 euros, als clients que ja tenen la nòmina a l'entitat i decideixen incrementar la seva vinculació.
Aquest avantatge s'afegeix als altres ja existents per a la domiciliació de nòmina, com és el Pack 0 Comissions, que permet gaudir d'un important estalvi en comissions i despeses per a determinades operacions i serveis habituals (manteniment del compte, targetes de dèbit i crèdit, transferències, xecs i banca digital), i el descompte del 2% en benzina.
En conjunt, els avantatges que CX ofereix per a la domiciliació de nòmines permeten als clients que s'hi adhereixin obtenir un estalvi mitjà de 200 euros anuals, resultat de sumar els 75 euros de la promoció actual del rebut de telefonia, l'estalvi d'aproximadament 100 euros en despeses i comissions financeres habituals, i un descompte mitjà de 25 euros anuals en benzina. Amb aquestes iniciatives, CX premia els clients vinculats a l'entitat i "s'apropa a les seves circumstàncies quotidianes".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Economia

Lidl busca alguns socis immobiliaris per créixer al mercat espanyol

La cadena alemanya té la intenció de desenvolupar promocions de nova construcció que...

Gegants del sector de la distribució recluten «community managers»

Gegants del sector de la distribució recluten «community managers»

Allau de sol·licituds a les ofertes de Mercadona i Lidl: busquen professionals que els ajudin a...

Una eina que prediu els atacs d´epilèpsia guanya la Mostra d´Emprenedors

Una eina que prediu els atacs d´epilèpsia guanya la Mostra d´Emprenedors

MJN Neuroserveis crea un dispositiu capaç d'avançar entre uns deu segons i un minut les crisis

Enllaços recomanats: Premis cinema