Seguint la línia de les iniciatives de Banca de Km.0, entesa com una banca de proximitat compromesa a oferir solucions a les necessitats reals dels clients en el seu dia a dia, i tenint en compte l'impacte i recurrència del rebut de telefonia en el pressupost familiar, CatalunyaCaixa acaba de llançar la promoció "Devolució del 50% del rebut de telefonia".

Aquesta nova iniciativa, vigent fins al proper 29 de febrer, ofereix als clients que domiciliïn una nova nòmina o pensió la devolució en efectiu del 50% de la despesa en el rebut del telèfon d'ús particular, amb un màxim de 75 euros, o la devolució en efectiu del 20%, amb un màxim de 30 euros, als clients que ja tenen la nòmina a l'entitat i decideixen incrementar la seva vinculació.

Aquest avantatge s'afegeix als altres ja existents per a la domiciliació de nòmina, com és el Pack 0 Comissions, que permet gaudir d'un important estalvi en comissions i despeses per a determinades operacions i serveis habituals (manteniment del compte, targetes de dèbit i crèdit, transferències, xecs i banca digital), i el descompte del 2% en benzina.

En conjunt, els avantatges que CX ofereix per a la domiciliació de nòmines permeten als clients que s'hi adhereixin obtenir un estalvi mitjà de 200 euros anuals, resultat de sumar els 75 euros de la promoció actual del rebut de telefonia, l'estalvi d'aproximadament 100 euros en despeses i comissions financeres habituals, i un descompte mitjà de 25 euros anuals en benzina. Amb aquestes iniciatives, CX premia els clients vinculats a l'entitat i "s'apropa a les seves circumstàncies quotidianes".