El punt àlgid de les rebaixes és la primera setmana de gener i, a partir d'aquell moment, comencen a baixar les vendes. Per tornar a reactivar el consum arriben a Banyoles i a Girona els descomptes més agressius.

Firestoc: la 19a edició de la fira de rebaixes de Banyoles i comarca

Firestoc se celebrarà aquest cap de setmana (23 i 24 de gener), coincidint amb la campanya de rebaixes d'hivern. Tindrà lloc al Pavelló de la Draga i hi participaran una cinquantena d'estands, on es podrà trobar moda, calçat, complements, llar, alimentació, esport...

La fira, organitzada per l´Ajuntament de Banyoles i l´Associació de Comerciants Banyoles Comerç i Turisme, posarà a disposició dels consumidors productes en estoc, rebaixes i ofertes.

L'horari d'obertura serà de les 10 del matí a 2/4 de 9 del vespre. L'entrada al pavelló i l'aparcament seran gratuïts i, hi haurà servei de bar i espai de lleure infantil.

Firarebaixa: la 24a edició de l'outlet del teixit comercial gironí

Enguany, la Firarebaixa s'ha avançat una setmana per coincidir amb la campanya de promoció turística Girona10. En conseqüència, tindrà lloc del 28 al 31 de gener i no el primer cap de setmana de febrer, com s'ha fet habitualment.

La Fira reunirà sectors molt diversos (confecció, llenceria, sabateria, complements, esports...), productes de qualitat i importants descomptes per als compradors.

La majoria dels expositors que participaran a Firarebaixa procedeixen de les comarques gironines (un 41% són del Gironès, un 20% del Baix Empordà, un 14% de la Selva, un 11% del Pla de l´Estany i un 3% de l´Alt Empordà), tot i que també n´hi ha del Maresme (4%), del Vallès Oriental (4%) i del Baix Llobregat (3%).

L´accés al Palau de Fires serà gratuït i les portes estaran obertes de les 10 del matí a les 9 de la nit, excepte el diumenge, que es tancaran a les 8 del vespre.

Bojos per les rebaixes, ja ho sabeu, aquest cap de setmana i el proper teniu una cita.