El càmping Laguna de castelló d'Empúries ha obtingut la màxima qualificació, la Best 2016, que atorguen les principals guies del sector d'Alemanya i Holanda.

Els responsables de la instal·lació recorden que aquesta distinció s'atorga als millors establiments d'aquest tipus d'Europa i que es puntua des de la ubicació, els serveis d'hostaleria i botigues, sanitaris, piscines i animació.

La guia ADAC d'Alemanya i l'ANWB d'Holanda han unificat els criteris per establir aquesta màxima categoria conjunta, pel que el director del càmping Laguna, Joan Marc Grau, ha manifestat la seva satisfacció pel que considera un reconeixement "al treball ben fet".

El Best 2016 justifica també per a Grau "la forta inversió econòmica realitzada en els últims exercicis, que supera el milió d'euros en quatre anys".

El càmping Laguna destaca igualment pel desenvolupament d'un model turístic sostenible que l'ha portat a una important reducció d'emissions de diòxid de carboni gràcies a l'aprofitament de l'energia solar.