La banca creditora segueix a l´espera de conèixer el pla de viabilitat d´Abengoa

01.02.2016 | 07:11

La banca creditora d'Abengoa segueix a l'espera de conèixer el pla de viabilitat acordat fa una setmana pel consell d'administració de la firma andalusa, que dibuixa una empresa més petita en el que ha de ser un pas previ clau en el camí d'evitar el concurs de creditors.
Una setmana després que el consell de l'enginyeria andalusa donés el vistiplau a aquest pla, elaborat al costat d'Alvarez&Marsal, existeix un cert malestar entre les entitats financeres creditores del grup a l'espera de conèixer aquest pla que servirà de base perquè KPMG dibuixi les possibles solucions per reestructurar el deute de l'empresa amb el 25 de març com a data límit. "El rellotge corre i no sembla molt lògic endarrerir el lliurament d'aquest pla si es busca avançar en la reestructuració del deute", assenyalen fonts financeres, que només entenen aquesta demora en què s'estiguin acabant de perfilar alguns aspectes del pla.
Un pla, aquest, que esbossa una companyia centrada en les activitats d'enginyeria i construcció amb tecnologia pròpia o de tercers, obviant les àrees d'infraestructures de tipus concessional i bioenergia, i amb uns ingressos que rondaran els dos terços dels registrats el 2014.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Economia

Báñez proposa que els jubilats puguin treballar i percebre el 100% de pensió

La ministra d'Ocupació i de la Seguretat Social, Fátima Báñez, va...

Peñín veu excepcional el vi Finca Garbet

Peralada veu com vuit dels vins i caves que elabora assoleixen més de 93 punts a la prestigiosa guia...

Aprovada la reforma de l´Impost de Societats amb el suport de PSOE i C´s

El ple del Congrés va donar ahir el vistiplau, amb el suport, a banda del PP, del PSOE i...

Enllaços recomanats: Premis cinema