Eurofirms, que es presenta com "la major empresa de recursos humans i treball temporal de capital totalment espanyol" i que té el quarter general a Cassà de la Selva, va tancar el 2015 amb una facturació rècord: 198,6 milions d'euros, un 41% més l'exercici anterior -el 2014 va facturar 141 milions-. Fonts d'Eurofirms van apuntar ahir que el creixement de la xifra de negoci "posiciona" l'empresa com "una de les companyies del sector amb més desenvolupament" i "molt per sobre dels increments registrats el 2015, de mitjana, al sector, que se situen pels volts del 10%".

10 delegacions noves

En aquest context, Eurofirms va reforçar la seva presència territorial a Espanya, amb l'obertura de 10 delegacions noves a Burgos i Miranda de Ebro (també a la província de Burgos), La Almunia (Saragossa), Getafe (Madrid), Seseña (Toledo), Azuqueca de Henares (Guadalajara), Palma de Mallorca i Màlaga. D'altra banda, Eurofirms va tancar, al desembre, la compra de la totalitat de l'empresa de treball temporal ISS Human Resources Empresa de Trabalho Temporário LDA, fins llavors filial de la multinacional danesa ISS World. Amb aquesta operació, Eurofirms incrementava "de manera considerable" la seva cartera de clients al país lusità i suma 1.000 treballadors més que posa a disposició de les empreses usuàries dels seus serveis. Uns mesos abans, el març de 2015, Eurofirms va inaugurar la seu de Lisboa i va incrementar la xarxa portuguesa d'oficines amb l'obertura de les delegacions de Quarteira i Mealhada. D'aquesta manera, al tancament de 2015 la firma disposava de 75 oficines en total, 64 a Espanya i 9 a Portugal.

Eurofirms centra la seva cartera de serveis en el treball temporal, la selecció de personal, la formació, l'externalització de serveis i la Fundació Eurofirms. En opinió del director general, Miquel Jordà, "els recursos tecnològics que hem desenvolupat internament per a la gestió i el seguiment de les contractacions -aplicació pròpia de gestió, firma electrònica i digitalitzada de contractes i àrees d'accés online per a clients i treballadors- és una de les nostres capacitat més ben valorades pel mercat".