El Govern treballarà per reduir l'efecte d'un hipotètic tancament de Delphi

09.02.2016 | 07:12

Davant les informacions que apunten cap a un possible tancament de la factoria de Delphi a Sant Cugat del Vallès, la Generalitat de Catalunya garanteix que "seguirà treballant perquè la decisió que s'acabi executant afecti el menys possible tant a les persones com a l'economia del territori on es troba la planta", van informar ahir els departaments d'Economia i Empresa i de Treball, Afers Socials i Famílies.
En aquest sentit, el Govern, a través de les dues conselleries, contactarà "en breu" amb els representants dels treballadors i l'empresa i el consistori vallesà per posar-se a la seva disposició. El departament d'Empresa seguirà treballant amb Delphi, els representants dels treballadors i les administracions per buscar fórmules de reindustrialització, i el departament de Treball, per la seva banda portarà a terme les seves responsabilitats per tal de garantir els drets de les persones afectades.
Durant els últims mesos, l'executiu ja ha mantingut obertes converses per, en cas de produir-se finalment el tancament de Delphi, buscar vies que facilitin la reindustrialització de la planta.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Economia

Báñez proposa que els jubilats puguin treballar i percebre el 100% de pensió

La ministra d'Ocupació i de la Seguretat Social, Fátima Báñez, va...

Peñín veu excepcional el vi Finca Garbet

Peralada veu com vuit dels vins i caves que elabora assoleixen més de 93 punts a la prestigiosa guia...

Aprovada la reforma de l´Impost de Societats amb el suport de PSOE i C´s

El ple del Congrés va donar ahir el vistiplau, amb el suport, a banda del PP, del PSOE i...

Enllaços recomanats: Premis cinema