Davant les informacions que apunten cap a un possible tancament de la factoria de Delphi a Sant Cugat del Vallès, la Generalitat de Catalunya garanteix que "seguirà treballant perquè la decisió que s'acabi executant afecti el menys possible tant a les persones com a l'economia del territori on es troba la planta", van informar ahir els departaments d'Economia i Empresa i de Treball, Afers Socials i Famílies.

En aquest sentit, el Govern, a través de les dues conselleries, contactarà "en breu" amb els representants dels treballadors i l'empresa i el consistori vallesà per posar-se a la seva disposició. El departament d'Empresa seguirà treballant amb Delphi, els representants dels treballadors i les administracions per buscar fórmules de reindustrialització, i el departament de Treball, per la seva banda portarà a terme les seves responsabilitats per tal de garantir els drets de les persones afectades.

Durant els últims mesos, l'executiu ja ha mantingut obertes converses per, en cas de produir-se finalment el tancament de Delphi, buscar vies que facilitin la reindustrialització de la planta.