La companyia índia Heaven on Earth, especialitzada en massatges terapèutics, preveu obrir vint spas en diferents ciutats espanyoles, com ara Madrid, Sevilla, Màlaga, Mallorca o Eivissa, amb una ?inversió prevista de dos milions d'euros en els pròxims tres anys.

En aquest sentit, el president de Heaven on Earth, Ashish Kumar Singh, explica que Espanya és un mercat òptim per a l'entrada de la seva companyia a Europa, ja que l'interès de la població pel culte al cos és creixent i ha assegurat que si sorgeixen noves oportunitats afegiran més capital a les seves inversions. De moment, Heaven on Earth va obrir el mes de desembre passat tres centres balnearis a l'aeroport del Prat, a Barcelona, iniciant així el seu pla d'expansió a Espanya després d'una inversió de 500.000 euros. "La resposta a ?l'aeroport de Barcelona ha estat molt bona, la tendència és positiva i en només un mes el creixement del nombre de clients ha estat més gran de l'esperat", assegura el màxim responsable de la companyia índia.

Per a Kumar, la implantació a Barcelona resulta "estratègicament important, ja que pel seu aeroport circulen 47 milions de passatgers cada any". En aquest projecte, Heaven on Earth ha rebut el suport de la Generalitat a través de l'àrea d'atracció d'inversions estrangeres d'Acció, Catalonia Trade & Investment, que ha assessorat l'empresa sobre el context legal a Catalunya i l'hi ha donat suport en la contractació de personal, entre altres gestions.

En paraules de Singh, Heaven on Earth "està orientada a cobrir les necessitats de benestar dels viatgers i dels ciutadans en general en un moment en què tots donem importància al temps dedicat a nosaltres mateixos".