Els Premis Digitals E-TECH 2015, que premiaran iniciatives gironines en el camp de les noves tecnologies, ha rebut un total de 71 candidatures que opten a guardons en 9 categories. En quatre d'aquestes, el premi es decidirà per votació popular. Si voleu veure els candidats i votar-los, cliqueu en l'enllaç de cada una de les categories.

Premi a la millor iniciativa en l'administració localPremi que vol reconèixer l'administració pública de les comarques gironines que amb actuacions, projectes o iniciatives més ha contribuït en el desenvolupament de les TIC al servei de la ciutadania.

Tipus de candidats: administració pública de les comarques gironines

Vota en aquest enllaç

Premi del públic al millor projecte, producte o servei digital gironíPremi que vol reconèixer aquell projecte, producte o servei gironí amb base tecnològica que destaqui per aspectes diversos com el seu impacte al mercat, el seu potencial, o la qualitat de la solució que ofereix als seus usuaris.

Tipus de candidats: producte o servei d'empresa de noves tecnologies de les

comarques gironines.

Vota en aquest enllaç

Premi del públic a la millor acció gironina a la xarxa

Premi que vol reconèixer aquella organització o particular que hagi aprofitat de forma destacada i amb pocs recursos econòmics les possibilitats que ofereix internet com a plataforma pel desenvolupament de tot tipus de projectes (com ara bloggers, youtubers, d'altres projectes virals d'internet...).

Tipus de candidats: organització o particular de les comarques gironines.

Vota en aquest enllaç

Premi del públic a la millor iniciativa de màrqueting digital gironina

Premi que vol reconèixer aquella acció de màrqueting digital portada a terme per una organització gironina, valorant-se l'ús, a més d'internet, d'altres canals, mitjans i plataformes de comunicació que aprofitant les seves característiques i possibilitats d'interacció es complementin i aportin millores a la iniciativa utilitzant-se de forma conjunta.

Tipus de candidats: organització de les comarques gironines. Vota en aquest enllaç

De la resta de premis convocats, cinc els triarà un tribunal o jurat -Aplicació de les TIC a l'empresa, Recerca i Innovació en TIC, Trajectòria de l'empresa TIC, Empresa TIC emergent, i Gestió en Llengua i comuniació -, i un -Referent Digital- l'organització.

Aquesta mateixa setmana, l'Aenteg farà públic el guanyador del Premi al referent digital E-TECH 2015, que "reconeix aquella organització o particular que destaqui pel seu impacte en la societat digital". Fa uns dies, el president de l'Aenteg, Joan Ribas de Pouplana ja va avançar que es tractaria d'un gironí amb una àmplia trajectòria reconeguda internacionalment.

Els guardons es lliuraran durant la Gala dels Premis Digitals de les Comarques Gironines E-TECH 2016, que es celebrarà el proper 29 de febrer de 2016 a l'Auditori Palau de Congressos de Girona.