L'empresa Bedding Industrial Begudà de Sant Joan les Fonts ha tret al mercat una línia de llençols de baix i coixineres 100% naturals que són transpirables i impermeables, cosa que evita haver d'utilitzar a més un protector de matalàs.

Però el que l'ha convertit en un producte innovador ha estat la incorporació de l'òxid de zinc, un component natural que aporta al llençol un efecte cosmètic a la pell alhora que evita la proliferació de bacteris i fongs reduint les males olors.

Bedding Industrial Begudà busca fer-se un lloc al mercat del tèxtil amb un producte que combina tecnologia amb components naturals. El que han fet ha estat millorar un producte que ja comercialitzaven des de fa set anys incorporant-hi l'òxid de zinc, un material natural molt utilitzat en productes de cosmètica perquè accelera la reparació de la pell.

Al mateix temps, evita la proliferació de bactèries i fongs, de manera que també inhibeix les males olors. Segons explica el gerent de l'empresa, Joan Curós, aquestes noves propietats s'afegeixen a les que ja hi havia en l'anterior línia.