El gironí Germán Domínguez, nou soci del despatx Cuatrecasas

20.04.2016 | 07:40

La firma d'advocats líder a Espanya i Portugal, Cuatrecasas, que representa empreses d'ambdós països, va nomenar Germán Domínguez nou soci de quota. El nomenament de Germán, que ja liderava l'àrea mercantil a l'oficina de Girona, consolida pràctiques legals estratègiques com contractació internacional, fusions i adquisicions, finançament corporatiu i dret immobiliari.
La promoció s'ha fet en el marc de la Junta General de Socis de Cuatrecasas, en la qual s'han nomenat vuit nous socis de quota i cinc consellers que representen les principals àrees i oficines del despatx. D'aquesta manera, la firma assoleix un total de 207 socis de quota, tres d'ells a Girona.
En Germán Domínguez exercirà el seu nou rol conjuntament amb Sílvia Albertí, sòcia directora de l'oficina de Girona, i Alberto Palacios, soci de Fiscal. Sílvia Albertí va destacar que «en Germán és un excel·lent advocat que aporta joventut i talent al conjunt del despatx». Segons Albertí, «el seu nomenament suposa una aposta ferma i decidida cap a l'oficina de Girona per seguir creixent i oferir un servei que combina la proximitat amb la capacitat d'acció global de Cuatrecasas».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema