El gironí Germán Domínguez, nou soci del despatx Cuatrecasas

20.04.2016 | 07:40

La firma d'advocats líder a Espanya i Portugal, Cuatrecasas, que representa empreses d'ambdós països, va nomenar Germán Domínguez nou soci de quota. El nomenament de Germán, que ja liderava l'àrea mercantil a l'oficina de Girona, consolida pràctiques legals estratègiques com contractació internacional, fusions i adquisicions, finançament corporatiu i dret immobiliari.
La promoció s'ha fet en el marc de la Junta General de Socis de Cuatrecasas, en la qual s'han nomenat vuit nous socis de quota i cinc consellers que representen les principals àrees i oficines del despatx. D'aquesta manera, la firma assoleix un total de 207 socis de quota, tres d'ells a Girona.
En Germán Domínguez exercirà el seu nou rol conjuntament amb Sílvia Albertí, sòcia directora de l'oficina de Girona, i Alberto Palacios, soci de Fiscal. Sílvia Albertí va destacar que «en Germán és un excel·lent advocat que aporta joventut i talent al conjunt del despatx». Segons Albertí, «el seu nomenament suposa una aposta ferma i decidida cap a l'oficina de Girona per seguir creixent i oferir un servei que combina la proximitat amb la capacitat d'acció global de Cuatrecasas».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Economia

L´Associació de Tècnics d´Informàtica celebra 50 anys

Organitzarà un cicle de conferències sobre temes d'actualitat en l´àmbit TIC

Els iogurts de La Fageda arriben al cor de París de la mà de Nostrum

Els iogurts de La Fageda arriben al cor de París de la mà de Nostrum

El pla d'expansió de la cadena de menjar ràpid duu els làctics garrotxins a tocar del Pont Neuf...

Simon llança una nova gamma d´interruptors connectables a internet

Amb la sèrie Simon 100, la marca centenària fundada a Olot aposta per la Internet de les Coses per...

Enllaços recomanats: Premis cinema