L'empresa de Sant Joan les Fonts Noel Alimentaria, una de les principals companyies espanyoles d'elaborats carnis, va arribar l'any passat a una facturació de 207 milions d'euros, fet que suposa un 4,5% més que l'exercici anterior.

La companyia catalana, especialitzada en la producció i distribució d'embotits, pernils cuits i curats, carns fresques i plats preparats, compta amb una plantilla de més de mil treballadors i deu plantes productives.

Fundada el 1940, Noel Alimentaria és present en la totalitat de la gran distribució i exporta els seus productes a més de 55 països, encara que el repte d'aquesta empresa familiar és seguir apostant per la innovació i guanyar presència al mercat exterior.

La firma participarà la setmana que ve al Saló Alimentària, la fira de la indústria d'aliments i begudes més gran d'Espanya, on mostrarà la seva nova gamma de productes Veggie. En la producció d'aquests embotits s'utilitza clara d'ou com a base proteica, fet que posiciona Noel com la primera gran empresa del sector a incloure una opció no càrnia al seu catàleg de productes, segons va informar ahir en un comunicat.