Prensa Ibérica reorganitza el seu staff directiu

Crea quatre direccions generals que assumiran les responsabilitats en les àrees de Negoci, Contingut, Financera i Jurídica

26.04.2016 | 22:11

El Consell d'Administració de Prensa Ibérica Media (PIME), a proposta del conseller delegat, Aitor Moll, ha aprovat reorganitzar el seu staff directiu creant quatre direccions generals entre les quals es repartiran les responsabilitats en les àrees de Negoci, de Contingut, Financera i Sistemes i la de Serveis Jurídics i Relacions Institucionals. Amb aquest organigrama directiu PIME vol donar un nou impuls a una trajectòria de més de tres dècades que ha portat el grup a ser un referent nacional en el món de la comunicació, especialment en la premsa local i regional, i afrontar els reptes de futur del sector.

Els responsables de les quatre noves direccions generals seran Luis Andreu, per a l'àrea de Negoci; Isidoro Nicieza, com a responsable de continguts; Álvaro Alcolea, per a l'àrea financera i Sistemes i Irene Lanzaco al capdavant dels serveis jurídics i relacions institucionals. El fins ara director general de PIME, José Luis Rodríguez Artime, passa a assumir funcions dins del consell d'administració del grup.

Amb una audiència total al tancament del 2015 de 1.583.000 lectors en paper i 17.103.000 usuaris únics digitals, segons Commscore, i una plantilla de 1.760 persones, PIME és el segon grup de premsa d'informació general a Espanya. La seva activitat principal és l'edició de 14 diaris regionals, quatre setmanaris, i les corresponents edicions digitals. PIME explota també les televisions de València i Alacant, Levante TV i Informació TV, i la ràdio valenciana 97.7.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Economia

L´hivern de 2008, el pitjor de la sèrie

Quan s’analitza la sèrie completa, es detecta l’esclat de la crisi...

Aprovada la reforma de l´Impost de Societats amb el suport de PSOE i C´s

El ple del Congrés va donar ahir el vistiplau, amb el suport, a banda del PP, del PSOE i...

La campanya de Nadal generarà a la província més de 5.700 contractes

La campanya de Nadal generarà a la província més de 5.700 contractes

Hostaleria, comerç i logística són els sectors que crearan més ocupació, que a la demarcació serà...

El deute espanyol, per sobre del 100% del PIB, el sisè més gran de la UE

Grècia (179%), Itàlia (135%) i Portugal (132%) lideren el rànquing dels països més endeutats

Enllaços recomanats: Premis cinema