La firma gironina de joguines educatives Eurekakids acaba d'inaugurar la seva primera botiga a Dubai, el segon establiment als Emirats Àrabs després del que va inaugurar l'any passat a Oman.

La nova botiga de Dubai disposa d'una superfície de venda de 115 m2 i es troba al centre comercial Dubai Festival City.

Aquesta obertura forma part del pla d'expansió internacional de l'empresa per al 2016, en què els Emirats Àrabs cobren especial protagonisme.

Al llarg d'aquest any, Eurekakids preveu obrir més de 40 noves botigues a Europa i Llatinoamèrica on ja és present, així com a nous mercats com l'Índia.

En total, la xarxa de botigues d'Eurekakids a tot el món té 177 punts de venda repartits a 13 països: Espanya (108), Itàlia (28), França (12), Bèlgica (6), Andorra (1), Colòmbia (11), Mèxic (5), Panamà (1), Luxemburg (1), Croàcia (1) San Marino (1), Oman (1) i Dubai (1), i disposa de més de 7.000 referències.

La firma gironina també disposa de la botiga en línia www.eurekakids.es, traduïda a set idiomes i des de la qual exporta i ven els seus productes a tot el món, amb més de 5 anys de venda en línia i més de 100.000 clients.