Importaco, grup empresarial d'alimentació especialitzat en l'envasat de fruits secs, fruites dessecades, snacks i recoberts de xocolata, va anunciar, ahir, la compra de tres deus del Grup Font Agudes, amb seu a Arbúcies. Es tracta, concretament, de les plantes de Font des Teix (a Bunyola, Mallorca); de Virgen del Camino (a Valverde del Camino, Lleó) i de Fuente Arevalillo (a Calera y Chozas, a Toledo). L'operació permetrà a Bebidas Naturales, filial d'Importaco, augmentar el volum de negoci fins als 600 milions de litres anuals envasats. La marca, així, es convertirà en el tercer grup del sector de les aigües minerals a Espanya, van informar fonts de la firma.

Com a resultat de l'acord, Grup Font Agudes mantindrà només deu d'Arbúcies que, amb aquesta transacció, veurà garantida la seva viabilitat, van explicar fonts de l'empresa. En aquesta línia, el president del Grup Font Agudes, Jordi Deulofeu, va assegurar que «la venda d'aquestes tres deus ens permetrà optimitzar recursos i centrar-nos a oferir aigua mineral d'una deu de proximitat, en la qual recentment hem invertit en una nova línia de garrafes de sis i vuit litres». Importaco va tancar el 2014 amb una facturació consolidada de 343 milions d'euros, un 13% més que el 2013.

Amb 12 centres de producció en tres països, la companyia compta amb una plantilla de més de 1.000 persones. És un dels grups líder al mercat espanyol, i conglomerat empresarial de referència a l'àrea EMEA (Europa, Orient Mitjà i Àfrica), que basa la seva gestió en els valors de «confiança, rigor i participació», compartits pels treballadors i proveïdors preferents.