Prop de 3.000 treballadors del grup xinès Tiens ja són a Barcelona, ciutat en la qual conclouran la setmana de vacances a Espanya que els ha pagat l'empresari xinès Li Jinyuan.

El grup va arribar ahir al migdia a la capital catalana on restaràn encara avui i demà. Durant les dues jornades que tenen per davant visitaràn la Basílica de la Sagrada Família, i altres atractius turístics de Barcelona com La Pedrera i el Museu Nacional d'Art de Catalunya. Demà al matí també aprofitaran les últimes hores a Barcelona per visitar el centre històric.

També una part d'aquests treballadors participarà avui en un acte organitzat pel grup Tiens en el qual intervindrà el magnat xinès Li Jinyuan. L'acte, que inclourà l'actuació de castellers, se celebrarà al Papiol, on es troba l'empresa Eladiet, que és proveïdora a Espanya de suplements nutricionals pel grup asiàtic.

Aquesta empresa és una de les empreses xineses més importants, un conglomerat industrial amb negocis en camps com la biotecnologia, la gestió de la salut, el turisme, la formació educativa, el comerç electrònic o bé el finançament d'inversions.