Ferran Adrià i CaixaBank creen una guia per a restauradors emprenedors

Explica com posar en marxa un negoci i afrontar els projectes amb les màximes garanties d'èxit

12.05.2016 | 06:30
Jordi Nicolau, director territorial de CaixaBank a Barcelona, i Ferran Adrià, amb la guia.
Jordi Nicolau, director territorial de CaixaBank a Barcelona, i Ferran Adrià, amb la guia.

CaixaBank i elBullifoundation han creat Mise en Place, una guia per a emprenedors i empresaris del sector de la restauració que explica com posar en marxa un negoci i afrontar els projectes amb les màximes garanties. El reconegut xef català Ferran Adrià, director d'elBulliLab, va presentar aquesta guia, que pretén ser un manual «inspiracional» per fer arribar als emprenedors l'experiència i els coneixements en restauració gastronòmica adquirits per l'equip d'elBullifoundation al llarg de la seva trajectòria.
Mise en Place està disponible en dos formats, un imprès de contingut reduït i de caràcter motivacional que estarà a disposició dels clients de CaixaBank que el sol·licitin al seu gestor, i una versió digital en la qual s'amplia la informació i es recull tota mena de contingut teòric i pràctic.
«L'objectiu d'aquesta guia és estalviar el 90% de la feina de gestió a l'hora de muntar un negoci, així com saber llegir els números i l'estratègia que requereix», va assegurar. En l'acte, el famòs restaurador va destacar la importància de la gestió d'un restaurant, més enllà de la seva cuina: «Després de trenta anys d'experiència t'adones que la passió està molt bé, però un negoci ha de ser ben gestionat», va dir.
El llibre incorporarà progressivament les peticions dels emprenedors i les seves experiències amb l'objectiu d'aportar un flux incessant d'informació que serveixi per adaptar el contingut de la guia a les necessitats del sector.
Aquest llibre és un dels primers resultats de l'acord signat recentment entre CaixaBank i elBullifoundation, que té una durada de dos anys i que contempla la creació d'equips de treball mixtos per a diferents projectes.
Per a Ferran Adrià, «es tracta d'un projecte totalment viu en el qual hem de saber entendre les necessitats dels emprenedors per així arribar a ells i ajudar-los a millorar els seus projectes sent conscients del complicat que és».
Segons Adrià, «al nostre país estem plens de talent, però en ocasions hem de ser conscients de la necessitat de gestionar eficientment; aquest és el punt d'inflexió que ens dóna el grau d'excel·lència necessari en els projectes».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Economia

Lidl busca alguns socis immobiliaris per créixer al mercat espanyol

La cadena alemanya té la intenció de desenvolupar promocions de nova construcció que...

Gegants del sector de la distribució recluten «community managers»

Gegants del sector de la distribució recluten «community managers»

Allau de sol·licituds a les ofertes de Mercadona i Lidl: busquen professionals que els ajudin a...

Una eina que prediu els atacs d´epilèpsia guanya la Mostra d´Emprenedors

Una eina que prediu els atacs d´epilèpsia guanya la Mostra d´Emprenedors

MJN Neuroserveis crea un dispositiu capaç d'avançar entre uns deu segons i un minut les crisis

Enllaços recomanats: Premis cinema