El grup inversor Berkshire Hathaway, propietat del multimilionari Warren Buffett, va invertir en el primer trimestre d'aquest any uns 885 milions d'euros en el gegant tecnològic Apple. Un fet sorprenent després dels dubtex envers la marca fundada per Steve Jobs. En l'últim any l'empresa va perdre més d'una quarta part del seu valor a borsa.

El grup va fer pública aquesta inversió en uns documents remesos a la Comissió del Mercat de Valors d'Estats Units, en els quals revela que fins al passat 31 de març la seva participació a Apple és d'uns 9,8 milions d'accions.

El valor de la seva posició a Apple el final del mes de març era d'uns 945 milions d'euros, però ahir es situava en uns 800 milions d'euros després del fort descens de les seves accions des de que va anunciar a finals d'abril la seva primera caiguda de beneficis en tretze anys.

La nova inversió del multimilionari Warren Buffett es coneix un mes després que un altre llegendari inversor, Carl Icahn, anunciés la venda de la seva participació a la signatura californiana. Una decisió que el mateix Icahn va justificar pels problemes que podria arribar a tenir Apple per expandir-se a la Xina.