Som Energia preveu superar els 23 milions de facturació aquest any

La cooperativa gironina, que compta amb 26.000 socis arreu de l'Estat, estima que enguany donarà servei a més de 40.000 llars

30.05.2016 | 06:53

La cooperativa Som Energia preveu facturar aquest any més de 23 milions d'euros durant l'exercici d'enguany, una xifra que suposa un 50% d'increment respecte a les dades obtingudes el 2015. Així ho va fer públic l'organització a través d'un comunicat emès després de l'assemblea general que es va celebrar dissabte passat a la seu central de Girona, un esdeveniment que es va poder seguir per videoconferència a una vintena de ciutats d'arreu de l'Estat i que va comptar amb la participació d'un total de 360 socis.
Més enllà de les xifres de facturació, durant la trobada també es va subratllar que l'objectiu de la cooperativa és la de donar servei d'electricitat a més de 40.000 llars i empreses durant el transcurs d'aquest any.
A més, també es va acordar que Som Energia sigui la representant de productors, cosa que, segons l'organització, "suposarà assumir noves responsabilitats, tenir més independència respecte als altres agents i donar millor servei als petits productors i consumidors". La cooperativa energètica gironina va néixer fa 5 anys, té 26.000 socis i 35.000 contractes arreu del territori espanyol.

Primera planta fotovoltaica
Durant l'assemblea general de Som Energia també es va informar que s'ha posat en marxa la primera planta fotovoltaica totalment finançada mitjançant el Generation kWh, un nou model d'inversió col·lectiu basat en el retorn energètic en comptes del retorn financer.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema