Els preus dels habitatges evolucionen a l'alça a Girona

Les poblacions de costa són les que lideren a la província aquesta consolidació

03.06.2016 | 16:40

Els preus dels habitatges evolucionen a l'alça a Girona amb increments interanuals que arriben al 20 per cent a municipis com Banyoles (Pla de l'Estany), Olot (Garrotxa) i Salt (Gironès), segons ha informat avui el Gremi de Promotors i Constructors d'Edificis i el Col·legi d'Agents de la Propietat Immobiliària.

Aquestes dues institucions han presentat un estudi que confirma que el nou cicle d'estabilitat s'ha consolidat i que dóna mostres d'una normalització progressiva del mercat.

No obstant això, els nivells de producció d'obra nova són molt baixos encara, però els preus evolucionen a l'alça a les zones principals de les poblacions en el 72 per cent dels casos.

Les poblacions de costa són les que lideren a la província aquesta consolidació i les transaccions de compravenda de segona mà experimenten també un increment del 3,6 per cent respecte a l'any passat.

La millora de l'activitat del sector ha tingut com efecte un increment de la població ocupada, segons confirma aquest estudi, que analitza onze dels principals municipis de Girona de dues, tres i quatre habitacions.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Economia

Báñez proposa que els jubilats puguin treballar i percebre el 100% de pensió

La ministra d'Ocupació i de la Seguretat Social, Fátima Báñez, va...

Peñín veu excepcional el vi Finca Garbet

Peralada veu com vuit dels vins i caves que elabora assoleixen més de 93 punts a la prestigiosa guia...

Aprovada la reforma de l´Impost de Societats amb el suport de PSOE i C´s

El ple del Congrés va donar ahir el vistiplau, amb el suport, a banda del PP, del PSOE i...

Enllaços recomanats: Premis cinema