Un web i un procés digital que «trenquen una barrera fins ara infranquejable»

Una aplicació mòbil permet als socis dels projectes d´Insvelar controlar de ben a prop les seves inversions

09.06.2016 | 11:26

El sistema que proposa Inveslar als inversors és el següent: s´elabora un pla de negoci per a cada projecte; a continuació, un cop aprovada la viabilitat de l´operació, es constitueix una societat limitada, de la qual Inveslar exerceix d´administrador; en tercer lloc, la promoció es publica a internet i s´obre el període de captació de finançament (que té fixada data de caducitat); quan s´assoleix el 100% de la quantitat sol·licitada a partir d´aportacions d´inversors, es tanca el procés i es transfereixen els fons a la societat del projecte mitjançant una ampliació de capital; es compra la finca i comença la construcció o restauració de l´immoble i, un cop se´n tanca la venda, es reparteixen els dividends.

El cercle es clou amb la dissolució i liquidació de la societat limitada. Amb aquest sistema, afirmen els fundadors d´Inveslar, «hem trencat una barrera fins ara infranquejable, ja que la inversió immobiliària estava reservada a poca gent». En definitiva, apunta el responsable d´operacions i de màrqueting de la immobiliària, Dídac Figueras, «apliquem tecnologia a un model de negoci ja existent, ja que internet ens permet coordinar més socis de forma simultània, i ho fem accessible a tot el món, des de qualsevol lloc i des de qualsevol hora». Una aplicació mòbil permet als socis dels projectes d´Insvelar controlar de ben a prop les seves inversions.

D´altra banda, l´aposta per cases prefabricades en els projectes d´obra nova permet escurçar els terminis d´execució de les promocions.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema