Eurekakids vol 20 botigues més

El fabricant de joguines educatives de Riudellots preveu posar en marxa els nous punts de venda abans que acabi l'any; Qatar, a l'Orient Mitjà, serà el proper país on aterrarà la marca

07.07.2016 | 00:00
Una botiga d´Eurekakids; ben aviat en funcionarà una de similar a Qatar.
Una botiga d´Eurekakids; ben aviat en funcionarà una de similar a Qatar.

La cadena de joguines educatives Eurekakids, amb seu a Riudellots de la Selva, té previst obrir vint nous establiments d'aquí a final d'any, les quals, sumades a les altres 9 que ja obert al llarg del primer semestre de 2016, sumaran una trentena de nous punts de venda abans que acabi l'any. Una de les noves botigues s'obrirà properament a Qatar, va informar ahir la marca.
tenda a Cali. D'aquesta manera, la xarxa de punts de venda de la marca a tot el món s'enfila fins als 179, repartits per 13 països: Espanya (109), Itàlia (29), França (11), Bèlgica (6), Andorra (1) Luxemburg (1), San Marino (1), Croàcia (1), Unió dels Emirats Àrabs (1), Oman (1), Colòmbia (12), Mèxic (5) i Panamà (1). Les tendes Eurekakids van tancar el 2015 amb unes vendes de 41 milions d'euros, un 12% més que l'any anterior. La cadena Eurekakids compta amb un catàleg que inclou més de 7.000 referències, amb joguines orientades a «despertar la intel·ligència» dels nens de totes les edats, «amb el compromís de formar futures generacions amb els jocs de sempre, els que potencien la seva imaginació i fomenten valors com l'amistat». La marca també disposa d'una botiga online traduïda a set idiomes i des de la qual exporta productes a fora.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Economia

Lidl busca alguns socis immobiliaris per créixer al mercat espanyol

La cadena alemanya té la intenció de desenvolupar promocions de nova construcció que...

Gegants del sector de la distribució recluten «community managers»

Gegants del sector de la distribució recluten «community managers»

Allau de sol·licituds a les ofertes de Mercadona i Lidl: busquen professionals que els ajudin a...

Una eina que prediu els atacs d´epilèpsia guanya la Mostra d´Emprenedors

Una eina que prediu els atacs d´epilèpsia guanya la Mostra d´Emprenedors

MJN Neuroserveis crea un dispositiu capaç d'avançar entre uns deu segons i un minut les crisis

Enllaços recomanats: Premis cinema