Un empresari alemany anuncia la tornada de "Megaupload" al gener

11.07.2016 | 00:00

L'empresari alemany Kim Dotcom, que afrontarà un judici d'apel·lació sobre la seva extradició als Estats Units a finals d'agost a Nova Zelanda, va anunciar ahir el retorn del clausurat portal de descàrregues "Megaupload" per al gener del 2017. "Megaupload tornarà el 20 de gener de 2017, durant el cinquè aniversari de la batuda" contra la residència que aquest posseïa als afores de la ciutat neozelandesa d'Auckland, va apuntar l'informàtic en un missatge publicat a la xarxa social Twitter.
"En les següents setmanes i mesos hi haurà més anuncis importants dels socis de la plataforma", va sentenciar Dotcom, fundador del clausurat portal durant una intervenció orquestrada per l'FBI per suposada pirateria informàtica. En missatges anteriors, l'empresari va prometre un nou portal amb 100 gigabyte d'emmagatzematge gratuïts, arxius xifrats en temps real, sincronització amb tots els dispositius de clients i sense límit de transferències.
Les autoritats nord-americanes creuen que Megaupload, que va arribar a tenir 50 milions d'usuaris, va aconseguir un benefici d'uns 160 milions d'euros per suposat allotjament de material il·legal.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema