Promouen un retir de negocis per fomentar la creativitat empresarial

El monestir Sant Salvi de Santa Coloma de Farners, un antic convent franciscà, ha servit avui per inaugurar el calendari

28.07.2016 | 18:00

L'australià establert a Barcelona Stuart Jones ha ideat Coworkation, una companyia que promou un retir de negocis en espais idíl·lics d'arreu del món perquè empresaris i emprenedors fomentin la creativitat enfocada a la seva activitat laboral.

El monestir Sant Salvi de Cladells de Santa Coloma de Farners, un antic i restaurat convent franciscà, ha servit avui per inaugurar el calendari d'aquestes propostes "inspiradores" en paraules dels seus responsables.

Una trentena de persones d'arreu del món, encara que residents a Catalunya, han gaudit d'aquest primer retir, en què s'han impartit tallers sobre noves formes de treball, a la vegada que s'ha fomentat l'intercanvi de coneixement.

Jones i el seu equip han acordat a més que Sant Salvi de Cladells sigui un enclavament on es repeteixin en el futur noves cites d'aquest tipus, encara que les més immediates tindran lloc a Bali, Barcelona, Tailàndia, Mallorca, Costa Rica i, fins i tot, a bord d'un vaixell que navegarà durant una setmana pel Mediterrani.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema