La companyia Air France calcula que durant la jornada d'avui s'haurà d'anul·lar una mica menys del 20% dels seus vols, un percentatge similar al d'ahir, per la vaga convocada per cinc sindicats del personal de cabina que es va iniciar dimecres i durarà fins demà.

Air France va precisar ahir, en un comunicat, que el percentatge de vaguistes serà del 32%, una xifra sensiblement inferior al 41% que havia anticipat per ahir: un 34% en les tripulacions de les línies intercontinentals i un 23% en les que cobreixen recorreguts dins de França o amb Europa.

Sobre la base del personal que es va declarar aturat, va indicar que avui té intenció de mantenir "més del 95%" dels vols de llarga distància, "més del 80%" dels vols europeus amb origen o destinació a l'aeroport Charles de Gaulle de París i "més del 80%" dels vols interiors a França. A més, va reconèixer que no es pot excloure que "puntualment" a aquestes cancel·lacions programades s'afegeixin "anul·lacions i retards d'última hora". L'aerolínia va confirmar, d'altra banda, que les anul·lacions d'ahir estaven en línia amb el que havia anticipat, és a dir, un 10% en les connexions intercontinentals, un 20% en els vols europeus amb sortida o arribada a l'aeroport Charles de Gaulle de París (on tenen la seva plataforma d'intercanvis) i també un 20% en els enllaços interiors dins de França.