Pere Quera 1887 va inaugurar ahir la seva primera botiga a la ciutat d'Alacant. Aquest és el primer establiment que l'empresa gironina obre fora de la província i se suma ja als dos existents. La nova botiga, situada en ple centre comercial de la capital de la Costa Blanca, disposa de més de 300 metres quadrats i tres plantes. A la planta baixa hi ha una zona de recepció i exposició, i un espai dedicat a la marca de rellotgeria suïssa Rolex. En el primer pis s'hi troben diversos espais personalitzats de rellotgeria, així com un saló de joieria. Finalment, en el pis inferior hi ha un extens servei tècnic de rellotgeria i joieria amb les últimes tecnologies i personal especialitzat per oferir al client un servei de postvenda in situ.

En un inici el nou establiment de Pere Quera 1887 a Alacant serà punt de venda oficial de marques de rellotgeria suïssa com Rolex, Panerai, Tudor, TAG Heuer i Tissot, i abans de final d'any s'hi incorporaran altres marques de rellotges. Pel que fa a joieria, hi haurà representades tres de les grans marques italianes com són Pomellato, Roberto Coin o Marco Bicego, a més de l'ampli ventall de joieria pròpia de Pere Quera 1887.

L'empresa és un negoci familiar fundat a Girona fa gairebé 130 anys. Actualment, a més de la recentment inaugurada botiga d'Alacant, n'hi ha dues més, una situada a Girona i una altra a Figueres. La de Girona és la seu central del negoci i està ubicada al centre històric, en el mateix lloc on es va fundar, l'any 1887. Actualment dirigeixen el negoci la cinquena i sisena generació de la família Quera, que han assumit el relleu generacional.