La família Carceller ha arribat a un acord amb la Fiscalia contra la corrupció per evitar el judici per frau fiscal pagant 95 milions d'euros a Hisenda, just el dia en què estava previst que comencés el seu procés a l'Audiència Nacional. Fonts de l'Audiència van confirmar el pacte entre les dues parts i van aclarir que està previst que sigui signat dijous que ve, dia 8 de setembre.

La Fiscalia demanava per a Demetrio Carceller Arce i per al seu pare, Demetrio Carceller Coll, 14 i 48 anys i mig de presó, respectivament, per delictes contra la Hisenda Pública i blanqueig de capitals.

A causa d'aquesta presumpta evasió fiscal, al patriarca familiar li van ser bloquejats béns valorats en fins a 400 milions d'euros l'any 2010.

En el mateix cas es trobaven José Luis Serrano Florez, home de confiança de Carceller Coll, i l'assessor Gabriel Ignacio Petrus Labayen. L'Audiència Nacional ja havia endarrerit el judici dues vegades -al mes de juny del 2015 i a l'abril del 2016-, l'última d'elles a causa del mal estat de salut de Carceller Coll.