CaixaBank concedeix un 8% més de crèdits a empreses de Girona

Al llarg de l'últim any l'entitat financera ha autoritzat préstecs
per valor de 312 milions d'euros a companyies de la província

13.09.2016 | 00:00
Gual, president, i Gortázar, conseller delegat de CaixaBank.

CaixaBank ha concedit crèdits per valor de 312 milions d'euros a les empreses gironines en el període comprès entre l'1 de juliol de 2015 i el 30 de juny de 2016, va informar ahir l'entitat que, a més, ha incrementat el ritme de concessió de crèdits en els últims sis mesos un 8,4% respecte al semestre anterior. Aquests préstecs, dirigits a petites, mitjanes i grans empreses de Girona, s'han destinat principalment a inversions per al creixement dels seus negocis. A més d'aquests préstecs, CaixaBank ofereix a les empreses diverses línies de finançament especialitzat, com factoring, confirming o renting, per garantir tant les necessitats de circulant com les inversions a llarg termini.

Dos centres especialitzats
CaixaBank posa a la disposició de les empreses de Girona dos centres especialitzats per donar resposta, exclusivament, a les necessitats de les empreses, ubicats a Girona i Figueres. En aquests centres d'empreses treballen 24 especialistes que donen servei actualment a 1.420 empreses gironines, oferint una proposta de valor única i diferenciada.
Segons l'estudi de FRS Inmark sobre comportament financer de les empreses, el 44,9% de les empreses ha triat a CaixaBank com el seu banc. D'aquesta manera, l'entitat presidida per Jordi Gual i el conseller delegat de la qual és Gonzalo Gortázar és el banc d'empreses líder en penetració del mercat a Espanya. CaixaBank és una de les entitats capdavanteres a oferir assessorament per al comerç exterior a les empreses espanyoles, amb solucions financeres que faciliten les exportacions i importacions dels clients. L'entitat compta amb un ampli equip d'especialistes en comerç exterior per assessorar sobre els mercats exteriors.
Igualment, compta amb un equip de banca internacional i amb una xarxa d'oficines de representació en Paris, Milà, Frankfurt, Pequín, Shanghái, Dubái, New Delhi, Istanbul, Singapur, el Caire, Santiago de Xile, Bogotà, Nova York, i Johannesburg. L'entitat també disposa d'oficines operatives en l'exterior: Londres, Varsòvia, Casablanca i Tànger. En total, la xarxa exterior de CaixaBank ofereix cobertura en més de 50 països. També compta amb acords amb més de 2.500 bancs internacionals que permeten donar servei a les empreses a qualsevol país. L'ampli equip d'experts, l'experiència en negocis i projectes internacionals i la seva xarxa exterior permeten a CaixaBank recolzar a les empreses exportadores amb productes i assessorament específic i adaptat a les seves necessitats.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Economia

Genís Roca
Genís Roca, premi referent digital E-TECH 2017

Genís Roca, premi referent digital E-TECH 2017

La patronal tecnològica gironina celebra aquest dimecres l'entrega dels seus premis

El gironí Miquel Vendrell, nou president dels arquitectes tècnics catalans

El gironí Miquel Vendrell, nou president dels arquitectes tècnics catalans

Encapçala el Consell de Col·legis d´Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d´Edificació de...

La riquesa de les famílies creix un 9,3% fins al juny

La diferència entre els estalvis i els deutes se situa en 1,3 bilions. Les xifres s'acosten a la...

13 milions de persones en risc de pobresa

Gairebé 13 milions de persones, el 27,9% de la població, es trobaven en risc de pobresa o exclusió...

Enllaços recomanats: Premis cinema