Les espelmes de Joc de Trons es faran a Figueres

Ceres Roura tanca un acord per subministrar a la sèrie de HBO

06.10.2016 | 19:48

Ceres Roura, amb seu a Figueres, ha tancat un acord amb la cadena de televisió nordamericana HBO per a subministrar les espelmes que apereixeran en la propera temporada de Joc de Trons. Així ho ha confirmat l'Export Manager de la companyia, Miquel Roura, a través de Facebook.

Amb una producció de més de 3.000 tones l'any, Roura dissenya i produeix espelmes perfumades, antimosquits, decoratives, i litúrgiques, i comercialitza alhora tot una gamma de productes d'ambientació de la llar i complements. Del total de la producció, el gran gruix (70%) es dirigeix a la gran distribució i l'hostaleria i un 30% al segment del jardí, les floristeries i botiga especialitzada del regal, la decoració i la litúrgia.

També elabora espelmes per a altres marques de renom nacionals i internacionals per a les quals desenvolupa productes corporatius personalitzats.

En aquests moments exporta bona part de la seva producció sobretot a Europa (França, Anglaterra, Alemanya, Itàlia, Portugal, Grècia, Suïssa, Holanda), i també a diferents països de l'Àfrica (Marroc, Angola, Guinea Equatorial i Ghana) Israel i Líban.

L´empresa, fundada l'any 1912, presideix actualment l'Associació Europea de Fabricants de Espelmes (Association Europe Candle Makers - AECM), entitat de la qual en forma part des de fa més de 25 anys.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema