Per ser «venedor/a» a temps parcial (la jornada és de 20 hores setmanals) de la nova botiga que FNAC obrirà a l'Espai Gironès cal reunir els següents requisits, segons consta en l'oferta publicada al portal infojobs.es: cal tenir estudis de Batxillerat i «almenys» un any d'experiència en el sector; un «alt coneixement del producte, grans habilitats de comunicació i gust pel tracte amb el client». L'empresa, així mateix, valorarà que els candidats «tinguin interès per la cultura i per l'àrea de tecnologia, així com experiència demostrable».

D'altra banda, FNAC considera «imprescindible» que els aspirants tinguin fixada la residència a «la província» on s'ofereix el «lloc vacant». Les funcions que l'empresa reserva per a aquests professionals són diverses: des de l'«assessorament i venda de productes tecnològics, llibres, papereria, música, cinema i videojocs», fins al «control de comandes i estocs», passant per «l'oferiment de serveis i del programa de fidelització» i per «efectuar el cobrament del producte».

El salari, en l'oferta que hi ha a internet, no està «disponible». Pel que fa a la vacant de «gestor/a administratiu/va», els requisits són els mateixos (que el candidat visqui a la província, per tant, també és una condició que posa FNAC), però amb algun matís: l'apirant ha de tenir els «estudis mínims» de «Cicle Formatiu de Grau Superior en Administració i Finances» i ha de ser una «persona resolutiva, amb clara orientació cap al client intern i extern i cap a objectius»; «capacitat de treball en equip i autonomia»; «experiència prèvia d'almenys 2 anys en un lloc administratiu» en el qual hagi desenvolupat «funcions tant en l'àrea financera com en Recursos Humans» i «domini avançat del paquet Office». FNAC valorarà que tingui «interès per la cultura i per la tecnologia». La jornada també serà parcial, de matins.