Tesla comença a reclutar personal a Barcelona i Madrid

Aquest nou pas de la companyia eleva les expectatives sobre el començament de les activitats a Espanya

11.10.2016 | 14:35
Tesla comença a reclutar personal a Barcelona i Madrid

La companyia nord-americana especialitzada en vehicles elèctrics d'alta gamma Tesla ha començat a reclutar personal a Espanya, sobretot a Barcelona i Madrid, amb vistes al seu desembarcament al país.

Aquest nou pas de la companyia eleva les expectatives sobre el començament de les activitats a Espanya, sobre el qual s'especula des de fa mesos i que ha generat gran interès pel que té de disruptiu el model de negoci.

L'empresa acaba de penjar en la seva pàgina web, en la secció de recerca de personal, les primeres nou ofertes per a Espanya, per treballar a Madrid i a Barcelona.

Entre d'altres, busca dos enginyers, un encarregat del desenvolupament de projectes i un altre de la supervisió de la instal·lació dels supercarregadors de l'empresa.

També busca un especialista en Màrqueting, un directiu de Recursos Humans i cinc responsables de vendes, tres d'ells per a Madrid i dos per a Barcelona, als quals encomanarà la funció d'assessorar en l'estratègia i en la comercialització dels productes.

Tesla ven actualment dos cotxes elèctrics de gamma alta, que són el Model S, amb cinc places, i el Model X, per a un màxim de set persones; el preu del primer oscil·la entre els 64.000 i els 127.000 euros, mentre que el segon costa entre 83.000 i 128.000 euros.

Supercarregadors
Si bé els models poden carregar-se en punts convencionals, l'empresa també ha començat a instal·lar els seus propis supercarregadors a Espanya, i actualment en disposa de cinc, ubicats a València, Tarragona, Girona, Lleida i en un punt de la N-340 a l'altura del Delta de l'Ebre.

Les especulacions sobre l'arribada de la marca a Espanya s'alimenten des de fa mesos d'indicis com el missatge que l'empresa remet als consumidors que, des del país, realitzen ordres de compra, en què s'especifica que el producte estarà disponible d'aquí a poc.

A més, Munsk ha publicat a Twitter el missatge 'Jo també t'estimo Espanya' i un altre en el qual indica que els serveis de l'empresa haurien d'estar disponibles aquest any al país.

Actualment, Tesla accepta comandes per a catorze països europeus, entre els quals hi ha Bèlgica, Dinamarca, Alemanya, França, Regne Unit, Itàlia, Luxemburg, Països Baixos, Suècia i Finlàndia, entre d'altres.

Al marge dels cotxes elèctrics, l'empresa d'aerogeneradors de minieòlica Bornay ha anunciat fa poc que comercialitzarà a Espanya a final d'aquest any les bateries per a autoconsum a casa de Tesla, conegudes com a Powerwall.

Aquestes bateries tenen una capacitat diària d'emmagatzematge de 6,4 quilowatts hora, que equivalen a entre sis i deu hores d'energia per a ús en hores en les quals no es genera energia, és a dir, durant la nit o en un dia ennuvolat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema