L´empresa MJN Neuroserveis, amb un projecte tecnològic per controlar i predir els atacs d´epilèpsia, ha estat la guanyadora de la setena edició de la Mostra d´Emprenedors de Girona, que organitza l´Assessoria Codina i el seu servei d´estratègia digital, ElGiroscopi. A més, han resultat finalistes tres projectes més: Los Cuscusianos, una editorial artesanal que planteja un nou concepte de contes i jocs: educatius, didàctics i artístics ; La Tornada, una nova revista digital de música catalana de tots els estils; i Activpac, una empresa que ofereix paquets amb materials educatius per mantenir actives les persones.

La Mostra, una iniciativa plenament consolidada com a plataforma de suport i difusió de projectes de nova creació, reparteix 3.000 euros entre els quatre projectes seleccionats (una part en metàl·lic i l´altre en serveis d´assessoria). Aquesta xifra es va triplicar l´any passat en relació amb el 2014.

La Mostra d´Emprenedors de Girona té com a objectiu donar a conèixer al teixit empresarial gironí alguns dels millors projectes emprenedors que es desenvolupen a les comarques gironines. L´únic requisit que es demana és que el projecte que s´estigui impulsant sigui de nova creació (menys de tres anys) i tingui alguna vinculació amb el territori gironí.