El grup de telecomunicacions nord-amercià AT&T compra la coorporació de mitjans i d'entreteniment Time Warner per 85.400 milions de dólars (79.000 milions d'euros), més el compromís d'assumir els deutes, fet que eleva la xifra final a 108.700 milions de dólars (100.600 milions d'euros). Es tracta de l'operació de major embergadura de l'any -per davant de la de la farmacèutica Bayer, que va comprar el productor de transgènics Monsantp per 66.00 milions de dòlars- i la més important del sector en els últims anys. I és que AT&T és el major grup de telecomunicacions del país i ara, a més de controlar la televisió satèl·lit DirectTV, passarà a ser el propietari també de les cadenes de televisió CNN i TNT, els canals HBO i TBS i els estudis Warner Bros, entre d'altres marques.

L'operació valora cada acció de Time Warner en 107,50 dólars, una xifra molt superior als 80 dólars en què es mantenia la companyia en els dies previs a les primeres informacions de les negociacions, que van començar a filtrar-se divendres. Precisament, la capitalització bursàtil de Time Warner era d'uns 68.000 milions de dòlars abans de les filtracions i, al tancament de Wall Street el divendres, els seus títols van acabar amb un augment del 7,82%, mentre que el dels AT&T, que té una capitalització bursàtil de 233.000 milions de dòlars, van perdre un 3%.

Segons el comunitat del grup de telecomunicacions nord-americà, "l'acord definitu" implica que els accionistes de Time Warner rebran la meitat de la quantitat estipulada en efectiu i la resta en títols de AT&T. Aquest acord, però, encara está pendent de ser aprovat pels accionistes de la companyia i de la revisió de les autoritats reguladores.