Un castell a Sarlat, a la regió del Périgord Negre, entre Bordeus, Llemotges i Tolosa, de 2.500 m2 i amb 40 habitacions (el preu de venda no s'especifica); un apartament de 660 m2, tres habitacions i tres banys, i de tot, al districte XV de París, a tocar de les Catacumbes, a un preu de 13 milions d'euros; una vil·la (riad) a Marràqueix, de 1.000 m2, set estances i 7 banys, amb pati interior amb piscina i una àmplia sala d'estar-menjador amb llar de foc, a un preu de 650.000 euros; un apartament de 295 m2 amb vistes espectaculars a un llac, construït l'any 2015 i que forma part d'un bloc d'habitatges amb spa a les plantes inferiors, a un preu de 6,7 milions d'euros; un apartament de luxe a Herzliya Pitouach (Israel), de sis estances (dues habitacions, un bany), amb terrassa i ubicat en un edifici molt proper a un port esportiu, a un preu de 3,8 milions d'euros...

Amb coneixement parlen al web de Barnes International de «propietats excepcionals»: es tracta de només alguns exemples dels tipus d'habitatges que gestionen els agents immobiliaris de la companyia impulsada per Heidi Barnes de Saint Vincent, que ara viu a Miami, va fundar l'any 1994 a Londres.

Aquell any Barnes va posar en marxa la primera agència, a la capital del Tàmesi; des de llavors, el negoci no ha parat de créixer i en l'actualitat, a banda de la gestió immobiliària, Barnes International compta amb una divisió especialitzada en la gestió de patrimonis artístics: Barnes Global Art Advisory, creada per la mateixa fundadora.

Galeria a la riba del Senna

Una «oficina-galeria» a la riba esquerra del Senna, a París, acull des de l'any 2008 exposicions d'artistes de renom internacional. Així mateix, el grup immobiliari edita una revista bianual, Barnes Luxury Homes, que es publica en francès i en anglès i que compta amb edicions específiques a Suïssa i la Xina -la segona, editada en llengua xinesa.

A Barcelona, a l'oficina que dirigeix Emmanuel Virgoulay, hi treballen sis persones, però la previsió, declara aquest empresari a l'agència Efe, passa per arribar a una plantilla de 40 empleats amb la posada en marxa de la nova seu, a prop del passeig de Gràcia. A la Ciutat Comtal, Barnes supervisa, sobretot, operacions de compravenda de finques per a ús residencial. Allà, la firma va desembarcar-hi amb l'assessorament de l'empresa especialitzada en patrimoni i en inversions Laborde Marcet.

A Madrid, en canvi, Barnes International s'ha especialitzat més en el mercat de lloguer; en aquest àmbit, les rendes que paguen els clients de l'agència a Espanya es mouen entre els 2.500 i els 15.000 euros mensuals; Força alts, tot i que encara queden lluny dels 30.000 euros que es poden arribar a pagar per lloguers a Londres i París.