JORNADA «REINVENTA'T 2016»

Airbnb, de l'allotjament a les experiències úniques

El director de la companyia a Espanya explica a Girona el seu nou projecte que defuig dels paquets genèrics de vacances

30.11.2016 | 19:08
Arnau Muñoz, director d´Airbnb a Espanya

El director executiu de la companyia d'allotjament Airbnb a Espanya i Portugal, Arnau Muñoz, ha defensat avui a Girona la nova plataforma de viatges que acaba de presentar l'empresa per oferir "experiències personals" davant del "genèric" que, al seu entendre, es venia fins ara.

Muñoz, que ha evitat polèmiques sobre la competència que se li planteja ara a les agències de viatges i ha assegurat que hi ha "creixement per a tothom", ha assenyalat durant un debat en el marc d'una jornada de l'Associació Espanyola de Directius que el que s'utilitzarà és "la força de la marca".

Airbnb ha trigat vuit anys a generar "confiança" com a plataforma d'allotjament i, ara, aquesta força es trasllada a un altre àmbit.

El director executiu de la companyia a Espanya i Portugal ha detallat que si mires guies de viatges et portaran a llocs on trobaràs "turistes, no gent local" i que les activitats que es proposen no són dissenyades ni mantingudes per autòctons, "sinó que són estereotips bàsics" com la visita a la Torre Eiffel a París.

La nova proposta que llança Airbnb és la que "viatjar no és un genèric, sinó una experiència personal", ha subratllat Arnau Muñoz, qui ha citat entre les noves opcions "des d'excursions a viure la ciutat que es visita de manera diferent per facilitar que la gent viatgi de manera diferent de fins ara".

Muñoz ha participat en una taula rodona titulada "Com es gestiona una empresa 'nativa' digital?" i ha advocat per la col·laboració entre companyies per assolir nous reptes.

Aquest directiu ha instat també els assistents a la jornada a ser "permeables als canvis de la tecnologia", a l'hora que els ha permès equivocar-se en el model de negoci que escullin per als seus signes, "però no en l'elecció de talent", en referència als integrants de la plantilla.

Com a exemple, Arnau Muñoz ha explicat que "moltes empreses es plantegen que determinada informació és confidencial" i ha subratllat que, en la seva, "els dilluns al matí hora de San Francisco hi ha una reunió del comitè executiu que és oberta a qualsevol empleat que s'hi vulgui connectar".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Economia

Som Energia guanya 800 clients en plena polèmica elèctrica

La cooperativa de Girona que comercialitza energia verda en el mercat lliure multiplica per quatre...

Eurofirms dispara un 50% la facturació i frega els 300 milions

La companyia de recursos humans intervé en la contractació de 15.000 persones al dia

El Govern fa el primer pas per augmentar el control sobre l´activitat de l´obra social de les caixes

Aprova la memòria preliminar de l'avantprojecte que modificarà la Llei de caixes d'estalvi de...

Eurofirms de Cassà augmenta en 48% la facturació el 2016

Eurofirms de Cassà augmenta en 48% la facturació el 2016

L'empresa de recursos humans factura 294,7 milions d'euros i arriba a les 87 oficines a Espanya i...

L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema