Una casa al número 39 del carrer Trencabraços de l'Escala, a Montgó, s'ha convertit en la segona casa finançada per «crowfunding», un sistema de finançament a través de petits inversors. S'ha venut per 284.000 euros. L'empresa gironina Inveslar ha venut en sis mesos dues cases finançades amb aquest sistema, dos xalets nous al mateix carrer. Segons el Chief Executive Officer (CEO) d'Inveslar, Carles Serradell, «es tracta d'un èxit rotund, ja que aquesta segona venda ens confirma com la plataforma líder en diners retornats als nostres inversors». Amb la casa, batejada com a Montgó IN, la promotora ha aconseguit una rendibilitat anual del 10%, «molt per sobre del que ofereixen altres productes financers», assegura Serradell.

El crowdfunding immobiliari és un sistema d'inversió molt desenvolupat en països com els Estats Units, Anglaterra o França, remarquen, «i ara a l'Estat espanyol està tenint una acollida fantàstica, perquè es tracta d'una inversió senzilla, rendible i fàcil d'entendre». Serradell assenyala que ofereix operacions «atractives i prudents, perquè proposem un producte rendible, a l'abast de tothom i còmode, que permet efectuar tota l'operació i el seguiment completament en línia a través d´inveslar.com». Inveslar és una empresa d'inversió immobiliària en línia o crowdfunding immobiliari, que permet la microinversió en el mercat immobiliari. Va ser fundada per Carles Serradell, Didac Figueras (Chief Marketing Officer) i Robert Stoelzaed (Chief Tecnhology Officer), que acumulen més de deu anys d'experiència en el mercat immobiliari i en el de l'e-commerce.

Inversions immobiliàries

La plataforma permet invertir en operacions immobiliàries d'una forma «àgil». L'usuari es registra al web i es crea un compte a nom seu seu a través de l'entitat de pagament Lemonway, autoritzada pel Banc d'Espanya. Carrega diners al seu compte, i a partir d'aquí ja pot començar a invertir. L'usuari té els diners al seu nom.