Les rebaixes crearan 1.500 nous llocs de treball a Girona

Catalunya liderarà la contractació de treballadors, superant el País Valencià i la Comunitat de Madrid

03.01.2017 | 14:03
Les rebaixes crearan 1.500 nous llocs de treball a Girona

Les rebaixes d´hivern crearan 17.500 nous llocs de treball a Catalunya, el que suposa un 8% més que l´any passat, segons la consultora de recursos humans Adecco. Per demarcacions, a Barcelona hi haurà 13.700 contractes nous, que experimentarà el major creixement a Catalunya (+9%), seguit de Tarragona, amb 1.700 (+3%); Girona amb 1.500 (+4%) i Lleida, amb 560 (+2%). De fet, Catalunya liderarà la contractació de treballadors, superant el País Valencià i la Comunitat de Madrid, amb 13.800 i 13.000, respectivament. A tot l´Estat, es crearan 93.420 contractes, un 6% més que fa un any, principalment en els sectors del tèxtil, l´alta perfumeria i cosmètica, electrònica, botigues de joguines, alimentació i imatge i so, entre d´altres.

Segons Adecco, prop del 25% dels treballadors contractats per a la campanya de Nadal aconsegueixen renovar el seu contracte per al període de rebaixes, en especial els del departaments d´atenció al client i comercial. De fet, aquests dos perfils seran els més demandats en aquesta campanya.

Els candidats més sol·licitats seran els d´una persona proactiva i amb iniciativa per complir els objectius en un període breu de temps i així multiplicar les vendes. A més, l´especialització en sectors concrets com l´electrònica, petits electrodomèstics, informàtica, telefonia o alimentació es converteix en un "plus" per als candidats, segons la consultora.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Economia

És l´hora d´apujar els salaris

Tot i que hi ha més gent i més hores treballades, la remuneració mitjana per empleat creix només...

L´estructura del passiu de les pimes catalanes millora durant el període 2000 fins al 2015

La «tendència general» de millora es dona al sector primari, la indústria, la...

Abertis invertirà 366 milions d´euros a l´Argentina a canvi d´una nova concessió

Abertis invertirà 366 milions d´euros a l´Argentina a canvi d´una nova concessió

Ausol (Autopistas del Sol), societat del grup Abertis a Argentina, ha acordat amb el govern...

Enllaços recomanats: Premis cinema