La patronal FOEG amb Acció de la Generalitat i la col·laboració del Departament d'Ensenyament impulsen per segon any un programa per acostar la tasca empresarial a més de 600 alumnes de 6è de primària d'una vintena d'escoles de les comarques gironines.

En aquesta segona edició s'ha incorporat una nova fase, conjuntament amb la Diputació de Girona, perquè els alumnes puguin desenvolupar projectes empresarials i hi participaran alumnes de sisè de les set escoles seleccionades d'entre la vintena que van participar l'any passat. La iniciativa, pionera en les seves característiques a Catalunya, va arrencar dijous amb la visita d'una vintena d'alumnes de l'escola Juncadella, de la Cellera de Ter, a l'empresa MITSA, de Tortellà. Ahir van continuar amb una altra visita d'alumnes de l'escola Mare de Déu dels Socors, d'Hostalric, a Garatge Plana de Fornells.

L'objectiu del programa és que els alumnes coneguin amb detall, a través de xerrades i visites, la tasca que fan les empreses del territori i el seu funcionament.