Eurofirms, empresa de recursos humans amb seu a Cassà de la Selva, ha adaptat l’horari laboral a la seva «cultura d'empresa», basada en «la gestió per valors, prioritzant el benestar de les persones en primer lloc», va informar ahir la companyia. Amb l’objectiu de «contribuir a una millor qualitat de vida de tots els seus treballadors», a partir d’ahir la jornada laboral de la xarxa d’oficines finalitza a les 18 hores, en lloc de les 19 hores.

Conscients que «treballar feliçment» és un dels «béns més valuosos de l’empresa», amb els nous horaris d'oficina, de 9 a 14 hores i de 15 a 18 hores, l’equip podrà «compaginar millor el temps que dedica a la seva vida professional i personal», assenyalen des de la direcció.

Aquest canvi en els horaris no afectarà l’atenció als clients, ja que Eurofirms ha previst una ampliació dels serveis de guàrdia per a possibles urgències fora de l’horari d’oficina que tinguin els seus clients. El nou horari d’Eurofirms està en sintonia amb les propostes de reforma horària que s’estan impulsant per canviar horaris, amb l’objectiu de poder gaudir de més llibertat en la gestió del temps.