L'empresa Leroy Merlin, dedicada al condicionament de la llar, obrirà la seva primera botiga a Girona l'any vinent amb una inversió de 31 milions d'euros. S'ubicarà al paratge de Can Turon, al sector de l'Avellaneda, i tindrà una superfície comercial d'uns 10.000 metres quadrats. Segons la companyia, el nou espai, que se suma als sis punts de venda que hi ha a Catalunya, suposarà la creació de 150 llocs de treballs directes.

Leroy Merlin va anunciar la seva implantació a Girona amb l'obertura de la primera botiga a la demarcació. L'espai escollit és una parcel·la del polígon Can Turon -on també s'hi preveu l'obertura d'un supermercat Esclat- i hi invertiran 31 milions d'euros.

El nou establiment obrirà portes el 2018 i crearà uns 150 nous llocs de treball directes. L'establiment tindrà una superfície comercial d'uns 10.000 metres quadrats i oferirà una àmplia gamma de productes i assessorament relacionat amb el condicionament de la llar. En concret, aquesta botiga que s'instal·larà a Girona tindrà 41.000 referències que es podran trobar al mateix establiment i 150.000 més sota comanda.