Una multitudinària a manifestació convocada per CCOO i UGT a Madrid va demanar al Govern i la patronal salaris i feines dignes davant la pèrdua de poder adquisitiu de treballadors i pensionistes. Sota el lema «Stop a l'encariment de la vida. Ocupació i salaris dignes», la manifestació va sortir de la plaça de Neptuno i va arribar a la Puerta del Sol.

«És important que la societat faci un pas endavant i exigeixi al Govern que l'economia s'alineï amb els interessos dels ciutadans», va reclamar el líder de CCOO, Ignacio Fernández Toxo, mentre que el màxim dirigent de l'UGT, Pepe Álvarez, va assenyalar que «avui ens manifestem per exigir canvis en les polítiques, la derogació de les reformes laborals, acabar amb la precarietat i amb aquests salaris de misèria exigint a la patronal una pujada de sous».

Els sindicats van convocar actes de protesta des de dissabte fins a dijous a gairebé 40 ciutats espanyoles, amb concentracions davant seus governamentals i patronals i mobilitzacions al centre de les ciutats.