El jugador del FC Barcelona Gerard Piqué s'ha aliat amb empresaris gironins per llançar 426 MILES, una nova beguda isotònica 100% natural, sense sucres ni conservants.

La beguda es va presentar fa uns dies en societat durant una masterclass sobre nutrició esportiva en una de botigues tendes del Grup Ametller Origen a Barcelona, juntament amb Esther Milà, nutricionista dels castellers de Vilafranca.

La jornada es va dur a terme coincidint amb la implantació de 426 MILES, la que, segons explica el futbolista, «és l'única beguda isotònica 100% natural del mercat, amb una fórmula amb base de fruita fresca premsada en fred amb la tecnologia coldpress, aigua mineral natural i aigua de mar purificada».

Piqué va apuntar que aquest producte se'ls va ocórrer «fa temps amb un grup d'amics que trobàvem a faltar al mercat una beguda isotònica sense sucres afegits ni conservants perquè la societat es preocupa cada vegada més pel que menja i beu».

El jugador del Barça és la cara més visible del projecte per la seva popularitat, però darrere de 426 MILES hi ha altres socis. Entre ells els germans Albert i Xavier Boix Bosch (quarta generació de la càrnia Noel Alimentaria). Entre els Boix i Piqué controlen el 80% del nou projecte en el que també participen, com a accionistes minoritaris el garrotxí Salvador Vergés, l'exfutbolista Carles Puyol i Jordi Dilmé.

No és la primera vegada que els Boix, Piqué i Vergés fan negocis junts. L'any 2013, van llançar amb èxit 'Natrus', una marca d'hamburgueses gourmet.

Els germans Boix, Vergés i Piqué durant un acte per promocionar Natrus (Foto: facebook.com/natruscat)

Per fer possible 426 MILES ha estat clau la infraestructura de Noel Alimentaria a la Zona Franca de Barcelona. Allà, el grup alimentari garrotxí ha impulsat l'empresa CoBeverage Lab, que acaba d'invertir de 2,6 milions d'euros en maquinària per produir sucs amb el sistema de premsat en fred i en una embotelladora.

CoBeverage Lab, dirigida per Jordi Dilmé, produeix per a 426 MILES però també per a tercers.