Cadis s'ha convertit en la tercera ciutat espanyola, a més de Barcelona i Madrid, a comptar amb un servei per compartir scooters elèctriques. La companyia de motosharing Muving ha confiat en la nova scooter elèctrica de Torrot per al seu servei de mobilitat intel·ligent a Cadis. Des d'aquesta setmana, els gaditans poden usar les noves Torrot Muvi tants minuts com necessitin mitjançant una simple aplicació mòbil. Un servei que Muving preveu estendre a altres ciutats espanyoles, fins a aconseguir les 1.200 unitats previstes per a finals de 2017.

Torrot va llançar la moto elèctrica Muvi, fabricada a la planta de Gas Gas a Salt, després d'una inversió total de 15 milions d'euros, dels quals tres milions s'han destinat al desenvolupament de la motocicleta. La Muvi és l'« scooter elèctric intel·ligent més avançat del món», segons el conseller delegat de Torrot Group, Iván Contreras, que destaca per la incorporació de noves tecnologies d'interconnexió a través d'una aplicació mòbil. La Muvi incorpora dues bateries extraïbles que li aporten una autonomia d'uns 100 quilòmetres i té un preu d'entre 3.500 i 3.800 euros -sense IVA- depenent de les prestacions. Per al 2016, la companyia tenia una previsió de producció de 3.000 unitats i per aquest any ja comptava amb comandes per 5.000 unitats, principalment de flotes de companyies.

La companyia va començar amb un servei de sharing (compartir) a Brussel·les amb un operador privat belga, amb una primera fase amb 50 motos, que en els següents mesos estava previst que s'ampliés a 200 més.

A més de la primera generació de la Muvi, Torrot ha desenvolupat una gamma de motocicletes elèctriques infantils, com la Kids -en tres modalitats de trial, enduro i supermotard-, i bicicletes urbanes com la Citysurfer.