L'elaboració d'snacks saludables, d'alta qualitat i innovadors és el que va impulsar quatre emprenedors gironins -Albert Boadella, Joan Borrell, Josep Fàbregas i Ricard Reixach- a posar en marxa Mikso. La marca comecialitza xips de verdura que es troben en botigues gourmet i comerços de proximitat.

Elaborats artesanalment a Riudellots de la Selva, les bosses de Mikso es van començar a vendre a Girona al mes de febrer passat i ara acaben d´arribar a Barcelona i Eivissa, van informar, ahir, fonts de la companyia.

El projecte, assenyalen des de Mikso, el lidera Albert Boadella amb un grup d'amics emprenedors que provenen de sectors tan diversos com els de l´hostaleria o l´agricultura. «Aquesta diversitat de persones ha sigut la inspiració del nom de la marca», que significa, precisament «barreja» en l´idioma esperanto, expliquen des de la companyia.

Tres varietats

A dia d'avui es poden trobar al mercat tres varietats de xips de verdures elaborades artesa­nalment de la marca gironina Mikso: Moniato taronja i moniato violeta; remolatxa a ratlles i moniato blanc i xirivia, moniato taronja i remolatxa al punt de pebre negre.